A TRASER spol. s r.o. cég sztratégiája

dokumentum verziója II., 2020év

A vállalat stratégiája megfogalmazza a vállalat szándékait és működési irányát a minőséggel kapcsolatban, leírja, hogy a vállalat hogyan és hogyan kívánja bemutatni az ügyfelet, és hogyan akarja, hogy őt érzékeltesse.

* ÜGYFÉL SEGÍTSÉGT nyújtunk, hogy vagyonukat ne pusztítsa el a tűz. A SZOLGÁLTATÁSOK MAGAS SZINTEN történő teljesítésével biztosítjuk az ügyfeleket arról, hogy tűzvédelmi rendszerük teljes mértékben működőképes és megbízható lesz, ha az ember életét és vagyonát tűz fenyegeti.

* Az igényes telepítésekre összpontosítunk, amelyek megvalósítását magas szintű tervezők és a projektmenedzserek gazdag tapasztalata határozza meg. Az ezt követő rendszeres szolgáltatást tapasztalt szerviztechnikusok végzik.

* A vállalat vezetésének célja a legkorszerűbb, a HATÉKONYSÁGOS és a leggazdaságosabb technológiák biztosítása a tűzoltáshoz. Ezért folyamatosan fejlesztjük a minőségirányítási rendszert és annak folyamatait.

* A vállalat stratégiája KÖTELEZŐ a vállalat minden alkalmazottja számára, tekintet nélkül a vállalatban elfoglalt pozíciójukra. Kellemes és kreatív környezetet biztosítunk minden alkalmazott számára, hogy munkájukat a maximális vásárlói elégedettség érdekében végezhessék.